DISNEY CRUISE LINE DESEMBARCA EN ELS CREUERS FLUVIALS

La naviera de creuers marítims Disney Cruise Line desembarcarà en els creuers fluvials de la mà del seu nou soci AmaWaterways per oferir creuers al fluvials al Danubi a partir de 2016.

El gegant de les vacances en família Disney Cruise Line desembarca en els creuers fluvials. Disney Cruise Line s’ha associat amb la prestigiosa naviliera AmaWaterways per oferir creuers fluvials pel Danubi a partir de 2016.

Els itineraris dels creuers variaran segons l’època de l’any. Durant la temporada primavera estiu estiu s’oferiran amb creuers pel Danubi i durant l’època d’hivern es podrán descobrir els mercats de Nadal molt típics d’aquesta zona d’Europa.

El vaixell seleccionat per Disney Cruise Line serà el Ama Viola. Un vaixell nou que podrà albergar fins a cinc persones en les seves cabines, un element molt important per les vacances familiar pero molt difícil de trobar en l’actual oferta de creuers fluvials. Les excursions a terra i les activitats a bord també estan sent dissenyades per la naviliera perquè tan petits com grans gaudeixin al màxim del seu viatge.

amaviola

Segons Ken Potrock responsable del projecte de Disney Cruise Line “Creiem que la marca Disney portarà famílies als creuers fluvials i creiem que és un desenvolupament molt emocionant per a la indústria”. Serà interessant veure l’evolució del projecte ja que com bé afirma Potrock els creuers fluvials sempre han estat més dirigits a un segment no familiar.

Inicialment la naviliera ha programat només cinc sortides, el 7 de juliol, 14, 21 i 28, i el 22 de desembre de 2016. No obstant això, segons afirma la mateixa companyia, segons l’acollida del projecte podria créixer considerablement el nombre de sortides en els propers anys. En breu ja estaran disponible la venda d’aquests itineraris a través d’Un Mundo de Cruceros agent oficial de vendes de Disney Cruise Line a Espanya.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone