ANTHEM OF THE SEAS UN CREUER MOLT GEEK

L’acabat d’estrenar Anthem of the Seas, propietat de la companyia de creuers Royal Caribbean, va passar fa uns dies per Barcelona en un dels seus primers itineraris. Elcreuerista.cat va tenir l’ocasió de visitar-l’ho. El vaixell compta amb 16 cobertes, un registre brut de 167.800 tones, capacitat per transportar a bord a 4.180 passatgers en ocupació doble i 2.090 cabines.

El Anthem of the Seas és el segon vaixell de la generació Quantum, els segons creuers més grans del món, el seu germà gran el Quantum of the Seas va ser inaugurat a la tardor de 2014, el seu germà petit el futur Ovation of Seas veurà la llum el 2016 i fa unes setmanes la naviliera Royal Caribbea anunciava l’encàrrec d’un quart vaixell d’aquesta gamma.

“ELS VAIXELLS DEL FUTUR”
Els vaixells Quantum han estat autodenominats per Royal Caribbean com els vaixells del futur. Aquest sobrenom ve causat per la seva gran aposta per les noves tecnologies tant en les diferents estructures del vaixell com en el desenvolupament de la vida a bord del passatger.

Més que un creuer futurista el Anthem of the Seas és un vaixell 2.0, o si es vol un vaixell molt geek. El concepte tecnologia es percep des que el passatger embarca, un tràmit que gràcies a tauletes i smartphones es realitza en menys de 10 minuts, segons la companyia. Un altre exemple de vaixell 2.0 el trobem en la substitució de l’habitual targeta d’identificació per una polsera que permet al viatger des d’obrir la seva cabina fins a pagar les seves compres a bord.
Un altre element distintiu geek és l’existència de WIFI a tot el vaixell a disposició del passatger, així com moltes zones amb pantalles interactives on els passatgers poder fer les seves reserves de serveis i restaurants.

DESTAQUEM

  • Two70 °: una revolucionària gran sala multinivell, anomenada així per les seves magnífiques vistes panoràmiques 270 graus a través d’un vidre des del terra al sostre. Abasta gairebé tres cobertes i fusiona perfectament l’entreteniment i la tecnologia per crear un viatge transformador.
  • SeaPlex: és l’espai més gran cobert en alta mar que ofereix experiències per als passatgers, com ara cotxes de xoc, patinatge i una escola de circ amb trapezi.
  • Ripcord by iFly: Primera experiència de paracaigudisme en alta mar permet que tothom experimenti la sensació de la caiguda lliure.
  • North Star (Grua Talaia): Una meravella de l’enginyeria que porta els passatgers a noves altures en una càpsula de vidre que s’eleva suaument a gairebé 100 metres en l’aire. Un viatge espectacular amb unes impressionants vistes 360 graus.
  • Bionic Bar: Pot semblar una “freakada” però ens ha encantat, aquest bar on uns simpàtics robots ens preparen nostre cocktail és una mostra més del tipus de vaixell, molt bolcat en les noves tecnologies, pretén ser el Anthem of the Seas.

GASTRONOMIA FLEXIBLE
El Anthem of the Seas compte amb el nou programa gastronòmic de Royal Caribbean Dynamic Dinning. Aquest nou sistema de gestió de la gastronomia ofereix als passatgers una àmplia gamma d’opcions i flexibilitat total sense horaris fixos, nits “de gala” o seients assignats. Dynamic Dining permet als passatgers personalitzar la seva experiència gastronòmica per satisfer millor els seus gustos i preferències. Una experiència culinària que ofereix una selecció de diferents restaurants, cinc d’ells sense recàrrec, juntament amb l’oportunitat de triar entre el Dynamic Dining Choice, que permet als passatgers decidir quan, on i amb qui sopar cada nit i el Dynamic Dining Classic, dissenyat per a aquells que prefereixen una experiència més tradicional. A més, el Anthem of the Seas compta amb aliances amb xefs de renom mundial com Jamie Oliver, Michael Schwartz i Devin Alexander.

TEMPORADA INAUGURAL
El Anthem of the Seas tindrà la seva base a Southampton (Regne Unit) fins al mes d’octubre, des d’on visitarà la Mediterrània i les Illes Canàries. Al mes de novembre, es traslladarà a Nova York. Cape Liberty serà el seu port base, des d’on realitzarà creuers regularment a les Bermudes, el Carib i el Canadà i Nova Anglaterra.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone