CAPITALS DEL NORD D’EUROPA LA PROPOSTA DE COSTA CRUCEROS PER AQUEST ESTIU

De maig a agost, el Costa Luminosa, realitzarà un itinerari d’una setmana amb sortida i arribada a Estocolm i escales a Hèlsinki, Sant Petersburg i Tallin. El preu del creuer inclou els vols directes d’anada i tornada, i les taxes d’embarcament per a major comoditat.

El Nord d’Europa i, en concret les Capitals Bàltiques, és una de les destinacions favorites dels espanyols per a les seves vacances i els creuers representen una proposta d’allò més completa a l’hora de visitar aquests enclavaments. Costa Creuers és històricament la naviliera amb més experiència en aquests itineraris i compta en l’actualitat amb la major oferta de bucs recorrent les aigües més septentrionals del continent.

CAPITALS BÀLTIQUES AMB EL VAIXELL DE LA LLUM 

costaluminosaL’imponent Costa Luminosa presenta aquesta temporada d’estiu un itinerari molt interessant per a aquells que vulguin conèixer les principals ciutats de la costa del Mar Bàltic.

Durant tot l’estiu, el Vaixell de la Llum tindrà sortides setmanals des d’Estocolm, on els passatgers podran arribar fàcilment des de Madrid, Barcelona, Màlaga i Alacant en els vols que Costa organitza des de les dues ciutats espanyoles fins al port d’embarcament.

Aquesta ruta, ‘Grans ciutats del Bàltic’, amb sortida i arribada a Estocolm, compta amb escales a Hèlsinki (Finlàndia), Sant Petersburg (Rússia) i Tallin (Estònia) i és especialment cridanera per fer nit en dues de les millors destinacions. D’una banda la increïble ciutat d’Estocolm amb els seus canals i la seva arquitectura de somni i, per l’altra, l’emblemàtic Sant Petersburg, amb la residència de Pere el Gran o el Palau de Catalina entre els llocs a visitar en terra.

A Estocolm, els passatgers poden escollir entre una gran varietat d’excursions: un viatge amb vaixell per estocolmoles 14 illes que formen la ciutat; un passeig amb bicicleta pels jardins reals de Djurgården; una visita al Palau Reial i la part antiga de la ciutat; un tour panoràmic des del Sky View, de 130 metres d’alçada; una visita al Museu Vasa, que compta amb l’únic vaixell del segle XVII conservat per complet; una nit en l’Hissi Bar; anar de compres per les moltes botigues de disseny…

Hèlsinki (Finlàndia) pot visitar-se amb vaixell o amb bicicleta. Alguns dels molts llocs d’interès inclouen el Parlament, el Museu Nacional, el Finlàndia Hall, dissenyat pel famós arquitecte Alvar Aalto, i el nou Teatre de l’Òpera. Des de Hèlsinki, els passatgers poden descobrir la ciutat antiga de Porvoo, amb el seu centre històric i les seves característiques casetes de fusta.

2319

L’escala de dos dies i una nit a Sant Petersburg, la Venècia del Nord, permetrà als passatgers admirar les seves atraccions úniques, incloent el Museu de l’Hermitage, preciosos palaus a les ribes del Neva, com el Palau d’Hivern, l’avinguda Nevsky Prospect i l’Església de la Resurrecció de Crist. Els passatgers també podran assistir a un ball clàssic o fer un creuer pels canals de la ciutat.

Tallin, per la seva banda, és famosa pel seu centre històric medieval, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El cor de la capital és també el seu Ajuntament, una estructura gòtica del 1400, prop de Raeapteek, la farmàcia municipal més antiga d’Europa que encara segueix oberta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone