CROISIEUROPE PRESENTA UN CREUER FLUVIAL INÈDIT PER BERLÍN

CroisiEurope presenta el seu nou destí pel nord d’Europa a partir d’aquest any.
Aquest inèdit recorregut s’estrena oferint Berlín com a destinació principal en un creuer fluvial de 6 dies.

Els passatgers comptaran amb tots els serveis a bord entre els quals es destaca l’excel·lent oferta gastronòmica en modalitat de tot inclòs, begudes del bar i restaurant incloses, còctel de benvinguda i animació a bord.

berlin1L’any vinent la companyia ampliarà la seva oferta, oferint un nou creuer des de Berlín a Praga, travessant els espectaculars rius que s’uneixen a la República Txeca amb Alemanya.CroisiEurope també inaugurarà una nova embarcació exclusivament per a aquesta ruta que serà la primera a arribar al centre de Praga, amb les adaptacions tècniques dels vaixells de la flota, inclòs l’innovador sistema de propulsió de pales, recentment utilitzat en el MS Loire-Princesse.

pragaLa companyia ha seleccionat dos programes de creuers de 6 a 9 dies en els quals els passatgers podran visitar a més de Berlín i Praga, altres meravelloses escales com el parc de Sanssouci, la ciutat de Luter, la Florència de l’Elba (Elbsansteingebirge) i les meravella naturals i arquitectòniques de Litomerice. D’aquesta manera també es posiciona com a líder en creuers fluvials al nord d’Europa sent la primera naviliera que navegarà fins a Praga.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone