AQUEST ANY ELS CREUERS FLUVIALS ESTAN DE MODA

Opcions per a tots els gustos, recorrent la cultura d’Europa i del món a través dels seus rius més emblemàtics que Politours, empresa pionera en el sector, porta realitzant des de fa 18 anys. A Europa les opcions són diverses i rius com el Danubi, el Sena, el Volga, el Rhin o l’Escalda, entre altres, són els autèntics protagonistes.

Així podrem recórrer França pel llit del Sena o del Roine i Saona; descobrir Eslovàquia, Hongria i Àustria pel cabalós Danubi; assaborir la Gran Alemanya navegant pel Rhin i el Mosel·la, endinsar-nos als Països Baixos a través del Maas i l’Escalda o seguir els passos dels tsars des de Moscou a Sant Petersburg pel majestuós riu Volga.

Opcions hi ha moltes i molt diverses dins d’Europa però també fora d’ella. Així Àsia i Àfrica també tenen el seu lloc entre els creuers fluvials: els Creuers Egipcis pel Nil, el Creuer pel riu Mekong i el Creuer pel Ganges ens apropen a altres cultures per diferents continents, ensenyant-nos a viatjar més i millor.

I tot obrint la nostra ment a aquest món meravellós que és viatjar i que ens hipnotitza amb la diversitat de cultures, tradicions, art, històries…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone