Un nou veler per Star Clippers

La naviliera de creuers a vela Star Clippers ha anunciat l’inici de la construcció del seu quart veler. Serà la primera vegada que Star Clippers incorpora un vaixell de nova construcció per la seva flota.El vaixell nou, el nom del qual encara no ha estat decidit, s’incorporarà a la flota de Star Clippers en 2017 realitzant itineraris per la Mediterrània i el Carib. Es podran començar a fer reserves per a aquests itineraris a principis de 2016.

El nou vaixell segons ha manifestat la companyia serà més gran que el Royal Clipper, el vaixell més gran actual de la naviliera. Tot apunta que el nou membre de la família serà molt similar al França II però unes dimensions més grans. El vaixell comptarà amb zona d’esports aquàtics, biblioteca i tres piscines, entre altres dotacions.

En l’àmbit tècnic el vaixell estarà equipat amb les últimes tecnologies d’energia eòlica.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone