Harmony of the Seas

EL HARMONY OF THE SEAS, EL VAIXELL MÉS GRAN DEL MÓN, ARRIBA A BARCELONA

El creuer s’inaugurarà a Barcelona, on tindrà el seu port base, i realitzarà escales a Vigo, Màlaga i Palma de Mallorca

El nou vaixell de Royal Caribbean combina juliol veïnats temàtics amb la més revolucionària tecnologia i atraccions com el tobogan més alt que hi ha en cap vaixell
Després de 32 mesos de construcció a la drassana STX France i el treball de milers d’empleats, l’Harmony of the Seas arriba a terres catalanes. La seva inauguració tindrà lloc aquest diumenge dia 5 a Barcelona, port on tindrà la seva base aquesta temporada. El nou vaixell de Royal Caribbean International, amb un registre brut de 226,963 tones, s’ha convertit en el més gran del món, superant al Allure of the Seas i l’Oasis, tots dos propietat també de Royal Caribbean.

El Harmony of the Seas, pertanyent a la classe Oasi de Royal Carribean (que compta amb els vaixells més grans del món), posseeix 18 cobertes, capacitat per 6.780 passatgers en ocupació total, 2.100 tripulants i un total 2.747 cabines. A més, està dividit en set veïnats exclusius entre els quals s’inclouen Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, piscines i Sports Zone, Vitality at Sea Spa i Fitness Center, Entertainment Place i Youth Zone. A més a més d’aquests espais, presents en tots els vaixells de la classe Oasis, l’Harmony of the Seas serà el primer d’aquesta classe que comptarà amb innovacions revolucionàries de la tecnologia d’avantguarda de vaixells de classe Quantum, com el Bionic Bar, amb cambrers robots que preparen còctels, balcons virtuals a les cabines interiors o, voom, la connexió a internet més ràpida d’alta mar.

Selecció de fotos oferides per el nostre amic Francisco Camino (http://www.wavesandwind.com)

El Harmony of the Seas oferirà durant aquesta primavera i estiu creuers de 7 nits pel Mediterrani des de Barcelona, des d’on realitzarà itineraris pels ports més importants d’Europa i visitant ciutats com Palma, Marsella, La Spezia, Roma i Nàpols. Amb l’arribada de la tardor, creuarà l’Atlàntic cap a Fort Lauderdale, Florida, on establirà el seu port base i realitzarà creuers pel Carib.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada