EL DISNEY WONDER ES RENOVA

El vaixell Disney Wonder de Disney Cruise Line serà renovat amb un nou aire i noves zones a bord per a tota la família.

Encapçalant les millores, trobem nous espais per als nens, un cridaner restaurant, el Tiana’s Place, basat en la pel·lícula “La Princesa i el gripau”, i un nou Pub Anglès.

English Pub

TIANA’S PLACE

Parrot Cay un dels tres restaurants rotatius es transforma en un restaurant temàtic de Nova Orleans basat en la pel·lícula Disney d’Animació “La Princesa i el gripau”.

Exclusivament a bord del Disney Wonder, el restaurant Tiana’s Place transportarà als passatgers a una era d’encant, jazz i celebracions al carrer. Els xefs han configurat el menú inspirant-se en els sabors i els ingredients dels pantans de Louisiana.  Un viatge a Nova Orleans no és complet sense música, per aquest motiu, l’escenari  comptarà música en directe, amb notes de Jazz, Swing i Blues que crearan una  l’atmosfera màgica en tot el restaurant. A finalitzar el nostre àpat tota la família podrà fer-se una foto amb la princesa Tiana.

ANIMATOR’S PALATE

El restaurant princial Animator ‘s Palate serà actualitzat per introduir els populars shows Drawn to Magic i Animation Magic ja coneguts i disponibles a altres vaixells de la naviliera com  el Disney Magic.

RESTAURANT PALO

El restaurant exclusiu per adults. El restaurant Palo,  serà renovat per continuar subministrant una exclusiva experiència culinària amb unes vistes que enamoren. L’establiment serà renovat amb un toc Venecià.

DISNEY’S OCEANEER CLUB

El Oceaneer Club, club infantil de Disney Cruise Line per a nens entre 3 i 12 anys, passarà a ser una habitació per ninots de neu, súper herois, joguines enormes o un gimnàs per a Mickey Mouse, La Marvel Super Hero Academy serà la incorporació més gran per a molts joves súper herois.

disneywonder-marvelheroeacademy

L’Univers Marvel arriba a la vida de la  Marvel Super Hero Academy. En aquest espai, els joves passatgers poden entrenar per desenvolupar la força i l’aventura dels herois que duen dins.

Exclusivament a bord Disney Wonder, Marvel Super Hero Academy oferirà extraordinàries aventures en les quals cada jove passatger juga un paper integral. Tutelats per alguns dels millors súper herois de Marvel, els nens aprendran  valors com treball en equip, fortalesa i solucionar problemes. Tot això amb jocs i programes.

REMODELACIÓ POOL DECK

A diferència del Disney Magic i la resta de la flota, Disney Wonder no tindrà una marca característica en l’esbarjo aquàtic com  podria ser el AquaDunk. Això si les cobertes superiors del Disney Wonder seran redissenyades per a una diversió aquàtica.

SENSE SPA & SALON

Prepara’t per entrar al regne de la relaxació. L’spa s’estendrà i inclourà el Chill Teen Spa. Aquest meravellós espai serà la llar dels serveis terapèutics i de bellesa per als passatgers.

Estimula el teu cos i ment en un entorn serè i impecable. Gaudeix de tractament personalitzat, teràpies facials botàniques  i massatges especials que utilitzen tècniques antigues.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada