ROYAL CARIBBEAN SITUA LA SEVA SEU PER L’EUROZONA A BARCELONA

La naviliera centralitzarà a la Ciutat Comtal seus equips comercials per a Espanya, França, Alemanya, Itàlia, Àustria i Suïssa.

Royal Caribbean Limited (RCL) ubicarà la seva seu per a l’Eurozona a Barcelona. La naviliera centralitzarà els seus equips comercials per a Espanya, França, Alemanya, Itàlia, Àustria i Suïssa a la Ciutat Comtal, en el marc d’una reestructuració més profunda.

La companyia també ha comunicat modificacions en el seu negoci europeu, que a partir d’ara dividirà en quatre zones en lloc de les sis anteriors.

En la nova estructura, Barcelona tindrà l’oficina comercial per als països de l’Eurozona. A més d’aquesta regió la naviliera operarà en altres tres territoris: Regne Unit i Irlanda, països Nòrdics i la representació internacional d’EMEA.

DIRECTIUS

Més enllà de centralitzar la seu comercial per a aquest territori a la capital catalana, Royal apromocionarà al seva exdirectora de  per a Espanya i Portugal. Belén Wangüemert dirigirà ara l’equip amb el nou càrrec de segona vicepresident i directora executiva de la companyia.

“Barcelona és un port estratègic per a Royal Caribbean, aquests canvis i les inversions reflecteixen el nostre compromís a llarg termini amb la ciutat”, ha indicat Wangüermert.

“El nostre equip expert està més que preparat per a una transició immediata i reeixida, així com per seguir creixent a mesura que la indústria segueixi desenvolupant-se a tot Europa”, ha conclòs la directiva.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada