LA MÀGIA DE FROZEN TORNA A EUROPA

Aquest estiu Anna, Elsa, Kristoff, Olaf i tota la resta de la família de Frozen tornaran a estar a bord del Disney Magic.
Prepara’t per entrar en el regne de la neu de la mà de la família de Frozen.  El vaixell Disney Magic de la naviliera Disney Cruise Line navegarà pels fiords noruecs en un viatge molt especial per tota la família. Els itineraris comptaran  amb activitats curosament creades en base a la pel·lícula com una festa en coberta, trobades amb els personatges o excursions tematitzades en alguns ports del itinerari.

Un dels moments més especials del viatge serà quan el Disney Magic es converteixi en el regne de Arandelle per un dia, amb activitats i sorpreses especials. La freda brisa de l’àrtic arribarà a la nit per convertir el vaixell en un País de les Meravelles d’Hivern. En el interior el atrium del  vaixell serà decorat amb panells de gel i apareixerà la gran escala de gelada del palau de la reina Elsa presidint la escena. A l’exterior grans i petits gaudiran d’una festa amb nevada inclosa. Segur que serà un dia que romandrà en la memòria de tots els creueristes.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada