ROYAL CLIPPER EL VELER MÉS GRAN DEL MÓN

Tanca els ulls i pensa en un creuer, segur que la imatge que et ve al cap és la de un vaixell de considerables dimensions a motor carregat de creueristes. Ara torna a tancar els ulls i pensa en navegar, pensa en l’aire salat a la cara, quina és la imatge que et ve ara al cap? El més segur que sigui un veler, amb les seves veles blanques desplegades.

Avui vull parlar-te del Royal Clipper de la naviliera de creuers Star Clippers, el veler de 5 màstils més gran del món.

El Royal Clipper va ser construït a la drassana de Merwede, a Rotterdam, Països Baixos, i botat l’any 2000. El veler, amb casc d’acer, té 134 metres de llarg i té 42 veles. El seu màstil més alt, amb 54 metres, inclou una secció superior de sis metres amb una frontissa que permet doblegar el màstil per poder passar sota ponts i línies elèctriques.

El vaixell és la recreació moderna i amb tota la tecnologia actual dels velers que dominaven els oceans en el segle XIX. El veler està inspirat en el “Preussen”, l’orgull de la famosa companyia de navegació alemanya “Flying P Line” al començament del segle XX.

La decoració del vaixell té un estil eduardià amb clars tocs nàutica tradicionals. A la coberta superior hi trobem tres piscines, una amb terra de vidre filtrant llum a l’interior del vaixell. En una coberta inferior trobem el Bar Tropical on podem “prendre algo” amb unes estupendes vistes al mar. A la part interior del vaixell trobem un elegant piano bar i una preciosa llibreria on relaxar-nos a cobert.

Els 227 passatgers del Royal Clipper estan distribuïts en dos Owner’s Suites, 14 suites amb balcó, dues cabines a coberta, 90
cabines dobles exteriors i sis cabines dobles interiors.

Una curiositat del Royal Clipper és la seva “Capitan Nemo Underwater Spa i saló”, on podrem rebre tractaments bellesa i massatges amb vistes al fons marí per els ulls de bou.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada