ILLES GREGUES AMB PULLMANTUR CRUCEROS

Pullmantur Cruceros presenta per aquest estiu 2017 novetats en la seva ruta ‘Illes Gregues’, ara més grega que mai.

El vaixell Horizon recalarà directament a l’illa de Rodes – i no al port turc de Marmaris-, i inclou una nova destinació: Chania (Creta). Altres de les escales que conformen aquesta ruta de 8 dies / 7 nits de durada són Atenes, Patmos, Santorini i Mykonos (amb nit). L’itinerari comptarà amb 13 sortides programades des del passat 21 de maig i fins al 24 de setembre. Pullmantur Cruceros renova la seva ja famosa ruta “Illes Gregues”. Així la companyia ha introduït Creta i Rodes, dues escales que contribueixen a enriquir aquest itinerari dissenyat per a usuaris que busquen combinar platges paradisíaques amb aigües cristal·lines de blau intens amb bellesa natural, art i història.
D’una banda, la inclusió de Creta, la més gran de totes les illes gregues i bressol de la civilització minoica, permet als creueristes endinsar-se en Chania, una de les localitats més belles i interessants de l’illa i la més important després del seu capital , Heraklion. Destaquen el seu pintoresc port, els carrers d’edificació d’estil venecià i les seves fortificacions de l’època Otomana.

D’altra banda, i davant la situació actual que travessa Turquia, la naviliera ha decidit reemplaçar l’escala prevista a Marmaris, per l’illa de Rodes. Amb aquest canvi, els hostes de l’Horizon tindran l’oportunitat de desembarcar directament en una de les illes més belles de la Mar Egeu. Podran triar si prefereixen passar el dia a Falikari o Tsampika, algunes de les millors platges del país grec, o deixar-se conquerir per alguns dels seus monuments més singulars com el Palau dels Grans Mestres; el Museu Arqueològic i el Bizantí o el seu Acròpolis.

Un recorregut pel bressol de la nostra civilització

Amb embarcament al Pireu, centre cultural de Grècia, la primera de les 13 sortides d’aquest itinerari a bord del vaixell Horizon va salpar el 21 de maig i l’última esta prevista pel 24 de setembre . Per a més comoditat, Pullmantur Cruceros ofereix vols des de Madrid i Barcelona fins a Atenes així com trasllats aeroport – port – aeroport inclosos.

Després de salpar des del Pireu, el Horizon arribarà a Míkonos, on els seus hostes realitzaran una estada nocturna que els permetrà conèixer per què aquesta illa és mundialment coneguda i cada any atrau milers de turistes.

Altres de les escales els portarà a endinsar-se en Patmos, i els seus bells paisatges, o a Santorini: les seves voltes blaves i les façanes blanques en contrast amb el mar dibuixen una estampa única.

HORIZON – PULLMANTUR CRUCEROS –

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada