SILVER MUSE SIMPLEMENT DIVÍ

Existeix una dita en el sector dels creuers que diu “Hi ha un vaixell de creuer per cada gust del mercat”. Avui descobrirem una tipologia de creuers molt especial els creuers de luxe i ho farem de la mà d’un dels vaixells insígnia de la temporada el Silver Muse.

La passa setmana vam tenir l’ocasió de visitar el nou membre de la família de la naviliera de creuers de luxe Silversea Cruises el Silver Muse inaugurat el mes d’abril d’aquest mateix any.

Amb 40.700 tones brutes i una capacitat de només 596 passatgers el Silver Muse representa una evolució del seu company  Silver Spirit (2009) i segons la companyia pretén redefinir  “l’experiència els viatges ultramoderns per l’oceà, mantenint, això sí,  la intimitat dels petits bucs”. 

Quan un puja per primera vegada a bord del Silver Muse, no hi ha efecte Woww. No és el que busca la companyia. El vaixell és molt elegant, de fet, la decoració va ser descrita per el President de la companyia,  Manfredi Lefebvre,  com “elegància discreta” una tendència molt a alça en el sector luxe. Però que és clarament diferent a altres navilieres d’aquesta gamma, amb decoracions molt més recarregades. Un dels nexes d’unió de la diferents zones del vaixell, per el que fa el tema de la decoració, són colors utilitzats.  Aquests són neutres, beixos i colors càlids complementats amb fustes nobles també de tonalitats clares. El resultat  en conjunt és excel·lent i fa del Muse un lloc molt agradable.

ZONES COMUNS

La coberta de la piscina i l’àrea del jacuzzi de l’Silver Muse,  és el centre del vaixell, defineixen l’estil de vida a bord. Podreu refrescar-vos a la piscina, relaxar-se en un dels jacuzzis, o simplement gaudir de les increïbles vistes que s’ofereixen des d’una de les moltes a gandules, on la tripulació s’avançarà a totes les vostres necessitats.

De les àrees comuns interiors destacaria dues peces angulars. El primer triat és el Tor’s Obsrvatory: Situat en el nivell més alt de la nau, aquest és un espai tranquil per a la lectura i la reflexió on guadir dels paisatges ondulants que el mar ens ofereix. Llegir un llibre, llegir el diari, o simplement badar mirant el mar segur que és deliciós en aquest indret.

Per la meva segona opció d’espai comú interior ens traslladem al Zagara Beauty Spa que anima els hostes a crear el seu pròpia experiència en el balneari. Combinant l’art a través d’una miríada d’elements visuals i experiencials amb teràpies holístiques, Zagara promet pau i bellesa en cada punt de contacte. Des de la Mood Room, on la música, les imatges i la il·luminació es personalitzen, a una selecció d’olis de tractament i tes, cada detall ha estat escollit per oferir una experiència de luxe. Aquests elements complementen un elenc de serveis que ofereix productes guardonats i innovació, així com a nous tractaments a bord del Silver Muse, incloent la gamma de tecnologia de tractaments facials BIOTEC, el tractament de curació del bany de vidre de Ametista, la ELEMIS Detox Wrap, i una perruqueria que ofereix serveis facials i d’afaitat per a homes.

SUITES

Silver Muse ofereix als seus passatgers el número més  gran de suites (Silver, Royal, Grand y Owner’s) de la companyia, i el major nombre de suites connectades per a famílies i amics. Les suites, anomenar-les cabines seria desprestigiar-les,  son molt amplies (33 metres quadrats la més petita) ofereix tot el confort i l’atenció al detall que es podria esperar d’una companyia com Silversea Cruises. La seva decoració elegant, l’impressionant bany complet de marbre, el vestidor,  o la seva àmplia zona d’estar (algunes amb taula de menjador completa) fan d’aquest d’elles un espai exclusiu i acollidor, una llar lluny de casa.

Una curiositat, la Suite Balsorano que pertany a Manfredi Lefebvre. amb una superfície de més de 92 metres,  conté una selecció especialment acurada d’objectes personals de Lefebvre, com llibres, escultures, obres d’art i fotografies familiars.
La biblioteca de la Suite Balsorano està dotada amb els títols favorits de Lefebvre, entre ells Els grans navegants del segle XVIII de Jules Verne i El Gran Mar: Una història humana de la Mediterrània de David Abulafia.

GASTRONOMIA

El Silver Muse compta amb més opcions de restauració que qualsevol altra companyia de creuers de luxe, i posa a disposició dels seus hostes una oferta única.

La majoria de restaurants la companyia els ha situat a la coberta 4:

Relais & Château és partner exclusiu de Silversea, així doncs, ofereix als hostes del Silver Muse una refinada cuina francesa al restaurant de pagament complementari La Dame. Un elegant espai en què els millors xefs de Relais & Château creen plats d’alta gastronomia basats en productes locals -segons els ports dels itineraris- i maridats amb vins,  acuradament seleccionats, per enriquint encara més l’experiència gastronòmica.

La Àsia més contemporània i els seus exòtics sabors es veuen representats en Kaiseki i Indochine (novetat en la companyia i de pagament complementari). Inspirat en l’art del teatre antic, Kaiseki ret homenatge a la cultura tradicional japonesa amb un teló de fons de disseny, mentre que en el  Indochine els clients poden explorar els diversos sabors i essències , des dels mercats d’espècies de Bombai fins els aromes fragants de Tailàndia.

L’altre novetat gastronòmica a bord és el  restaurant Atlantide, on podrem degustar el millor de l’oceà, amb plats creats exclusivament per al Silver Muse com la llagosta blau, el cranc vermell o el pagre infusionat en revetlla, així com una selecció de les millors carns.

… Altres opcions més desenfadades:

Un clàssic de la gastronomia de Silversea és el The Grill (anomenat Hot Rocks en altres bucs de la companyia) una oferta creativa en el qual els hostes estan convidats a cuinar-se seva pròpia selecció de la millor carn, peix o verdures sobre pedra volcànica a 400 graus.

Si t’agraden la música en directe el Silver Note t’encantarà. Els clients se senten transportats als emblemàtics clubs de Jazz de Manhattan. En un ambient íntim i elegant i amb una acústica excepcional, els millors músics interpreten grans èxits mentre els passatgers gaudeixen d’exquisides tapes de disseny.

… herència italiana: 

 La Terrazza recull l’herència italiana que distingeix la companyia, Aquest restaurant buffet utilitza els ingredients més frescos per crear els millors plats de la millor cuina italiana. Situat a la coberta superior dona l’opció de menjar tant a l’exterior com a l’interior amb vistes al mar.  Podreu escollir entre una carta  i un bufet amb un celler d’olis d’oliva, una selecció de mozzarelles,  una parada de marisc o la saumeria una típica xarcuteria italiana.

Per últim si parlem d’herència italiana trobem la pizzeria Spaccanapoli, que rep el seu nom per un dels carrers més emblemàtics i és conegut per les seves pizzeries. Aquí podrem degustar l’autentica pizza napolitana (i ressalta lo de napolitana) en un ambient relaxat al costat de la piscina.

LA TRIPULACIÓ

La tripulació es l’anima del creuers, però en un creuer de luxe és el que marca la diferencia. Per entendre aquesta frase cal mirar el rati tripulant – passatger en una companyia standard el rati esta en 4:1 això vol dir que per cada creuerista existeix un tripulant per atendre’l. En una naviera premium podria arribar fins el 2:1 que no esta gens malament, però a Silversea, naviliera de luxe, el rati arriba quasi al 1:1 així que com podeu entendre l’atenció al detall és màxima. I és en aquest detalls on es diferencien els creuers de luxe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada