RITZ-CARLTON S’INICIA EN ELS CREUERS DE LUXE

Una de les marques turístiques de luxe més importants anuncia l’aposta per una nova línia de creuers.

Ritz-Carlton Hotel Company, propietaria de 94 hotels de luxe, ha anunciat que farà la seva entrada a la indústria de creuers de luxe.

A través de la filial Ritz-Carlton Yacht Collection, la multinacional nord-americana té previst llançar tres petites embarcacions d’ultra luxe amb un disseny obert i diàfan i que inverteixin la tradicional experiència d’un creuer habitual. La primera de les embarcacions sortirà el 2019 i les reserves s’obriran el mes de maig de 2018.

Fredrik Johansson, propietari i director executiu de l’estudi suec Tillberg Design, ha estat l’escollit per dissenyar aquesta nova flota de creuers. “Volíem un aspecte que fos molt esvelt, llarg i elegant. Estic buscant l’efecte Maserati. Vull que la gent ho vegi i es pregunti com serà d’impressionant l’interior”. “Intentem dissenyar el vaixell perquè sigui tot el que un creuer tradicional no és”, va dir. “És un lloc en el qual no hi ha cues, ni multituds, ni disturbis, sinó un bell teló de fons per a gent bella”.

RITZ CARLTON YATCH COLLECTION

Pel que fa als itineraris, la nova Ritz-Carlton Yacht Collection se centrarà en destinacions clàssics al llarg de la Mediterrània, el Carib i Nova Anglaterra però accedint a ports més petits com St. Tropez, Mykonos, Portofino, a St. Barths.

El primer vaixell navegarà pel Carib, Nova Anglaterra i Europa a partir de finals de 2019. A principis de 2021, un segon vaixell començarà a navegar per rutes similars. La tercera nau, que ve en línia a principis de 2022, es trencarà d’aquest patró i es dirigirà cap al Pacífic Sud.

CONSTRUÏT A VIGO

La factoria gallega Hijos J. Barreras serà l’encarregada de contruir el primer vaixell de luxe  de Ritz-Carlton Hotel Company.  L’embarcació, de 190 metres d’eslora, serà el vaixell civil més car construït fins a la data a Espanya (el seu import superarà els 240 milions d’euros), el primer creuer encarregat en aquest país i el primer en el segment de luxe. La factoria viguesa ha confirmat que l’armador té una opció de compra sobre una segona i tercera unitat, tot i que dependrà de que el primer d’aquests creuers es lliuri en temps i forma.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada