Harmony of the Seas

QUE PASSA EN UN CREUER TURNAROUND ABANS DEL EMBARCAMENT DEL CREUERISTES

Pit stop és la denominació en llengua anglesa del que en català tradicionalment s’ha conegut com a parada a boxes, terme utilitzat en les carreres de motor per al·ludir a la parada que fa un vehicle durant la competició per repostar, canviar els pneumàtics, fer reparacions o ajustos mecànics.

En el món dels creuers es podria entendre un Pit Stop quan un vaixell amb itinerari turnaround embarca i desembarca creueristes en el seu home port.

Voleu saber com és el Pit Stop del Oasis of the Seas, un dels vaixells més gran del món.

L’operació  contra rellotge comença a les 6.30 a l’Oasis of the Seas. 6780 convidats es desprenen amb les seves 12.000 peces de l’equipatge.

Els 2100 membres de la tripulació afegirà  a les seves tasques diàries la càrrega de menjar suficient per a una petita ciutat: 5400 cues de llagosta,  30 tipus d’herbes de rebuig i carns especialitzades. Els plàtans s’emmagatzemen en 3 etapes perquè els clients sempre els trobin madurs. Els xefs de Royal Caribbean inspeccionen personalment  tots els aliments,

Cada una de les  2742 cabines hauran de ser netejades. I totes les zones comuns del vaixell han de ser preparades per els nous creueristes que embarcaran durant la mateixa jornada  (6780 nous hostes amb 12.000 peces d’equipatge).

I Tot això només en 10 hores. L’Oasis of the Seas, i els seus vaixells germans, fa aquesta operació ho fan cada 7 dies .  La naviliera fa aquesta acció regularment als 24 vaixells de la seva flota.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada