SA MAJESTAT RENOVADA

El Queen Mary 2 de Cunard Line ha estat sotmesa a una remodelació completa. Ha sofert modificacions en els seus restaurants, cabines, zones comuns i en el manteniment mecànic del vaixell.

La empresa Blohm + Voss ha estat l’encarregat de dur a terme aquesta renovació, la més gran que s’ha dut a terme  al vaixell des de que va entrar en funcionament, i la sisena ocasió que aquesta empresa se’n ocupa.

El vaixell ha sotmès a una renovació els seus racons més populars com els restaurants o la sala Kings Court on han desaparegut alguns ascensors per augmentar l’espai, reduir l’afluència massiva al bufet i millorar el trànsit dels passatgers. El Winter Garden ha estat reemplaçat pel Carinthia Lounge, millorant la qualitat dels seus esmorzars, dinars i cafès. El restaurant, Todd English, ha estat substituït per la gastronomia francesa contemporània del The Verandah Restaurant.

El Queens Grill, Princess Grill, Britannia Restaurant, Golden Lion i Veuve Clicquot han renovat la seva imatge i els seus menús. S’estrenen botigues de Michael Kors, Aspinal i Barbour i una part de la galeria fotogràfica ha estat cedida a  un celler on els amants dels vins podran gaudir diferents caldos.

Les cabines també han estat renovades. 50 càmeres  situades a la coberta 13 han estat actualitzades i s’han  afegit  30 balcons al Britannia Club. A més, s’han afegit 15 habitacions individuals. També s’han augmentat les àrees i  serveis per als gossos que viatgin al Queen Mary 2.

El treball d’enginyeria i manteniment mecànic inclou millores en el pont de comandament o en els tancs. També ha actualitzat la seva relació amb la protecció del medi ambient amb la introducció de quatre nous scrubbers i els seus corresponents filtres de gasos. Es procedirà també a desmuntar i a mantenir les 3 hèlixs de proa. Finalment se li aplicarà una capa de pintura respectuosa amb el medi ambient.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada