NORWEGIAN CRUISE LINE ESTRENA EL SEU PAQUET TOT INCLÒS A ESPANYA

Norwegian Cruise Line ha presentat  un canvi de rumb en els seus creuers cap a la tendència de les vacances amb tot inclòs.

La companyia ha llençat la seva gamma Premium All Inclusive – Tot Inclòs Premium-  que  inclouen:

  • Una àmplia selecció de begudes alcohòliques premium, des de licors i cervesa de barril o ampolla, copes de vi i còctels per valor de fins a 15 $ fins cervesa sense alcohol, begudes no alcohòliques i sucs en tots els bars. Servits a bars i restaurants en qualsevol moment del creuer. També sucs, begudes no alcohòliques i aigua il·limitats per a nens i adolescents.
  • Selecció de cafès especials de Lavazza, servits en tots els nostres restaurants durant els horaris de menjar.
  • Una ampolla d’aigua per persona i dia en la cabina.
  • Totes les propines relacionades amb els serveis tot inclòs.
  • Beneficis i privilegis exclusius addicionals per als passatgers que s’allotgin a The Haven by Norwegian® i en les suites.

Arran del llançament de tot inclòs Premium a Espanya, Christian Böll, Managing Director Europe, ha comentat: “Norwegian Cruise Line sempre ha estat una marca innovadora en els creuers i la presentació de tot inclòs Premium al mercat espanyol eleva el nostre estil relaxat i lliure de fer creuers a un nivell superior. Ara s’inclou gran quantitat del que abans es consideraven “extres”, com una àmplia selecció de begudes de primera a més dels càrrecs pel servei i les propines. Aquests “extres” recentment inclosos s’afegeixen als moltíssims serveis que han fet sempre especials els creuers Norwegian, incloent les increïbles opcions gastronòmiques i l’entreteniment en alta mar. Considerat tot un èxit després del seu llançament en altres mercats europeus, estic segur que als passatgers espanyols els va encantar el nostre nou producte “.

Per la seva banda Jürgen Stille, Sènior Director Business Development Continental Europe a Norwegian Cruise Line, ha afegit: “El llançament de tot inclòs Premium canviarà el mercat dels grans creuers i suposa una gran oportunitat per als nostres apreciats socis de viatge. Els hem dotat d’una poderosa eina de vendes que els ajudarà a convèncer a aquests clients que ni havien tingut en compte l’opció d’un creuer per les seves vacances i, al mateix temps, és una forma de presentar als nous passatgers el producte de Norwegian Cruise Line . Sabem que els nostres socis de viatge cada vegada reben més sol·licituds de vacances amb tot inclòs, i els nostres nous preus seguiran mantenint unes vacances en un creuer amb Norwegian dins d’aquesta equació “.

Els passatgers podran gaudir creuers amb tot inclòs Premium s’inclou en els 15 vaixells de la naviliera que recorren tot el món.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada