CELEBRITY EDGE: PREMI EXCEL·LÈNCIES TURÍSTIQUES 2018

El Celebrity Edge, últim vaixell de la família Celebrity Cruises ha estat guardonat per el Grupo Excelencias.Celebrity Cruises, la companyia de creuers Premium de Royal Caribbean, ha rebut el premi Excel·lències Turístiques 2018 que atorga el Grupo Excelencias, un referent en el sector turístic que premia per a les companyies que desenvolupen la seva activitat i projectes sempre amb la meta d’aconseguir ser excel·lents . El guardó va ser per al Celebrity Edge, últim vaixell a incorporar-se a la seva flota.

Sergio Arévalo, Head of Sales Espanya de Royal Caribbean, Celebrity Cruises i Azamara Club Cruises, va ser l’encarregat de recollir el premi en un acte celebrat a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2019. Arévalo va afirmar: “Estem molt orgullosos per aquest reconeixement donada la importància d’aquests guardons en el sector. És a més una gran oportunitat per al mercat espanyol ja que el Celebrity Edge arribarà a Espanya al maig per oferir sortides per la Mediterrània durant tota la temporada d’estiu. A més, l’any que comptarem a Europa amb el Celebrity Edge però també amb el seu vaixell bessó Celebrity Apex, actualment en construcció, confirmant l’aposta de companyia per la innovació en les experiències per als nostres hostes “.

El Celebrity Edge és el primer vaixell creat usant tecnologia 3D a la indústria de creuers, el que significa que cada detall està ajustat fins a la perfecció. En el seu disseny han participat arquitectes i interioristes de reconeixement mundial com l’espanyola Patricia Urquiola, Kelly Hoppen i Tom Wright. El vaixell, amb capacitat per a 2.918 passatgers, compta amb increïbles novetats com el seu avantguardista disseny orientat cap a l’exterior. Destaca la revolucionària “Magic Carpet”, una plataforma que penja sobre l’oceà i que depenent de en quina coberta estigui es converteix en un bar, annex a la zona de piscines, la terrassa d’un restaurant d’especialitat o una plataforma de luxe per acostar als passatgers a terra.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada