SOPHIA LOREN I CIRQUE DU SOLEIL AT SEA, A LA INAUGURACIÓ DE MSC BELLISSIMA

El creuer inaugural MSC Bellissima farà escala la seva primera escala a Barcelona el 12 de març. El xef català Ramon Freixa estrena un nou concepte de restaurant a bord: HOLA! Tapas Bar. La cerimònia comptarà amb Sophia Loren, padrina de MSC Cruceros, Holly Willoughby i Nile Rodgers, a més de la presentació d’un espectacle exclusiu de Cirque du Soleil at Sea.

Comença el compte enrere per a l’entrada en servei del nou vaixell insígnia de MSC Creueros, MSC Bellissima, que celebrarà la seva cerimònia d’inauguració el proper 2 de març. A poc més d’un mes d’aquest acte, MSC Creueros, ha anunciat avui més detalls de l’espectacular cartell amb què comptaran per a aquest esdeveniment inaugural, que tindrà lloc a Southampton. Una cita que servirà com a preàmbul a un creuer inaugural que farà escala a  a Barcelona el pròxim 12 de març.

Sobre la cerimònia, avui s’ha desvetllat que girarà al voltant de l’essència del nom del vaixell, Bellissima, que significa «gran bellesa que delecta els sentits». Un esperit que la companyia ha plasmat en aquest singular vaixell. L’esdeveniment d’inauguració inclourà una sèrie d’actuacions en directe que no deixaran indiferents els convidats procedents de tot el món. Entre aquests espectacles, destaca la presentació de dos espectacles inèdits de Cirque du Soleil at Sea: VARÉLIA i SYMA, que han estat creats en exclusiva per MSC Bellissima. Els assistents podran gaudir en primícia d’una funció de Cirque du Soleil at Sea – referent internacional en el món de l’espectacle – que actuarà per primer cop a l’avarada d’un vaixell. Aquesta actuació serà una bestreta de tots dos shows, que els passatgers de MSC Cruceros trobaran a bord de MSC Bellissima.

Com a mestra de cerimònies, comptaran amb la popular presentadora de la televisió britànica i estrella de la cadena ITV, Holly Willoughby, que posarà el seu propi estil, ple d’encant i elegància, sobre l’escenari. A la nit, la música en directe arribarà de la mà de Nile Rodgers, artista guanyador de tres Grammy  i que ja forma part del Saló de la Fama del Rock. Aquest cantant compta amb una àmplia trajectòria, amb dècades de grans èxits enganxosos a l’esquena. Sens dubte, Nile Rodgers i el seu grup Chic faran que la nit sigui memorable. I, com ja és tradició en les cerimònies de bateig de MSC Cruceros, comptaran amb el seu espectacular padrina, Sophia Loren. La guardonada actriu, que compta entre d’altres amb un Oscar Honorífic, tallarà la cinta perquè el nom de l’espectacular MSC Bellissima sigui oficial.

MSC Bellissima és el quart vaixell que MSC Cruceros llança en menys de dos anys. El següent serà MSC Grandiosa, que entrarà en servei el proper mes de novembre. Aquest vaixell  inclou la tecnologia més innovadora en altar mar amb la presentació de ZOE, el primer assistent personal virtual a bord d’un creuer.

RAMON FREIXA:  HOLA! TAPAS BAR 

Sens dubte, un dels plats forts d’aquest innovador vaixell serà la seva proposta gastronòmical. El xef Ramon Freixa, guardonat amb dues estrelles Michelin, comptarà amb un nou concepte de restaurant especialitzat, HOLA! Tapas Bar by Ramón Freixa. Aquí, els passatgers podran gaudir d’alguns dels plats més característics de la gastronomia mediterrània, reinterpretats per aquest llorejat cuiner català. Tradició i avantguarda s’uniran en uns plats perfectes per compartir en un espai amb un disseny contemporani i acollidor.

A més, MSC Bellissima disposarà d’un nou restaurant especialitzat en menjar francès, L’Atelier Bistrot; i la xocolateria i Xocolata Bar del guardonat mestre reboster Jean-Philippe Maury.

Un vaixell avantguardista que oferirà -a més de gastronomia- el millor entreteniment, relax a MSC Aurea Spa altres fantàstics serveis per a tota la família organitzats en col·laboració amb LEGO i Chicco. A més, destacarà l’exclusiu MSC Yacht Club, així com una emblemàtica coberta de 96 metres de llarg, coronada per la major cúpula LED vista en altar mar i amb una galeria comercial amb més de 200 marques.

MSC BELLISSIMA TINDRÀ BARCELONA COM A PORT D’EMBARCAMENT

La capital catalana serà un enclavament destacat per el  MSC Bellissima com a port d’embarcament i realitzarà setmanalment itineraris de 7 nits pel Mediterrani a partir del 17 de març durant tot l’estiu de 2019.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada