ROYAL CARIBBEAN ENCARREGA UN SISÈ VAIXELL DE CLASSE OASIS

Harmony of the Seas

La companyia de creuers Royal Caribbean comptarà amb un nou membre de la família Oasis (Els vaixells de creuers més grans de la indústria) la tardor de 2023.

Royal Caribbean Cruises Ltd (NYSE: RCL) ha anunciat la signatura d’un acord amb la drassana francès Chantiers de l’Atlantique, per a la construcció d’un sisè vaixell classe Oasis que serà lliurat en tardor de 2023.

“És un plaer anunciar la comanda d’un nou vaixell de classe Oasis”, ha declarat Richard D. Fain, president i CEO de Royal Caribbean Cruises. “Aquest nou encàrrec és el reflex del bon rendiment d’aquesta classe de vaixells i la ferma aliança entre Chantiers de l’Atlantique i Royal Caribbean Cruises Ltd”

Aquest serà el 23è vaixell que Royal Caribbean Cruises construirà en la nostre drassana, i estem orgullosos d’això”, va comentar Laurent Castaing, director general de Chantiers de l’Atlantique, també va afegir “Aquesta comanda reflecteix la confiança de la naviliera en la nostre drassana basada en la nostra capacitat d’oferir solucions innovadores que satisfan les expectatives dels nostres clients”

Aquesta comanda està subjecte a aprovació financera, que s’espera que estigui completa en el segon o tercer trimestre d’aquest any.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada