GALA DELS PREMIS EXCELLENCE DE CREUERS BRILLA A CARTAGENA

Més de 350 convidats van gaudir de la dotzena edició a l’Auditori El Batel de Cartagena (Múrcia).

L’Auditori El Batel de Cartagena, va acollir la dotzena edició de la cerimònia de lliurament dels Premis Excellence de Creuers, a la gala van acudir més de 350 convidats.

La gala va reunir, com cada any, als principals executius de les companyies navilieres de creuers, operadors turístics de creuers, consignataris, ports i destins, agents de viatges, premsa, col·laboradors, professionals i empresaris de Cartagena i Múrcia juntament amb altres proveïdors del sector . Aquests van ser els premiats:

 • Millor Port Espanyol 2018 – PORT DE BARCELONA
 • Millor Tripulació 2018 – PULLMANTUR CREUERS
 • Millor Entreteniment a Bord 2018 – NORWEGIAN CRUISE LINE
 • Millor Naviliera Qualitat Preu 2018 – MSC CREUERS
 • Millor Naviliera per al primer creuer 2018 – COSTA CREUERS
 • Millor Companyia Popular 2018 – PULLMANTUR CREUERS
 • Millor Naviliera Premium 2018- HOLLAND AMERICA LINE
 • Millor Naviliera Luxe 2018 – Silversea CRUISES
 • Millor Companyia de Turisme Fluvial 2018 – CROISIEUROPE
 • Millor Vaixell a la Mediterrània 2018- SYMPHONY OF THE SEAS
 • Millor Vaixell al Nord d’Europa 2018 – MSC Meraviglia
 • Millor Reconeixement de marca entre Agències de Viatges 2018 – COSTA CREUERS
 • Millor Gastronomia a Bord 2018 – OCEANIA CRUISES
 • Millor Itinerari 2018 – PRINCESS CRUISES
 • Millor Imatge de marca entre consumidors 2018 – COSTA CREUERS

Com cada edició, es va fer entrega de reconeixements especials:

 • Reconeixement Port de Cartagena a l’Armada Espanyola
 • Reconeixement Cruises News Media Group a Intercruises ShoreShide & Ports Services
 • Reconeixement Cruises News Media Group – Autoritat Portuària de Leixoes

A més, va tenir lloc un lliurament especial, el Premi Andrés Mira Domenech, en memòria del fundador de Cruisesnews Media Group, un emotiu premi que l’organització atorga quan considera que hi ha mèrits excepcionals, i que va recaure en Emiliano González, President de MSC Cruceros Espanya, que Virginia López directora general de CNMG va qualificar com un dels seus principals suports en aquests difícils anys.

Els Premis Excellence de Cruceros, són el resultat d’una macro enquesta realitzada entre creueristes nacionals, fet que atorga un valor especial als resultats, per ser la valoració dels propis passatgers.

Aquesta edició, promoguda i patrocinada per l’Autoritat Portuària de Cartagena, l’Ajuntament de Cartagena i l’Institut de Turisme de la Regió de Múrcia compta a més amb el patrocini de Puertos del Estado, l’Associació d’Empresaris d’Activitats Marítimes (ASEAM) de Cartagena, Cruises Atlantic Islands, Agència Marítima Blazquez Cruises,  Comercio Amigo de los  Cruceros, Mediterranean Unique Experience, Planout, Erhardt Mediterrani, el Teatre Romà de Cartagena, Asiàtic shop, Licor 43 y Estrella Levante.

L’elecció de la ciutat es deu entre altres consideracions a la consolidació del Port de Cartagena com una de les destinacions espanyols que han experimentat major increment en els últims anys. Durant 2018 va rebre més de 230.000 passatgers en 148 creuers, el que la va situar com a vuitè port espanyol en aquest tipus de trànsit. En 2019 té previstes 165 escales amb les que s’arribarà als 240.000 passatgers, ia més, trencarà amb l’estacionalitat en rebre vaixells tots els mesos de l’any.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada