LA XIMENEIA GROGA GROGA DEL NOU COSTA SMERALDA SERÀ LA MÉS VERDA DE COSTA CRUCEROS

Costa Smeralda, que començarà a operar a l’octubre de 2019 des de Barcelona, ​​serà el primer vaixell de creuers comercialitzat a nivell mundial alimentat per GNL, el combustible fòssil més net del món.>

La construcció del Costa Smeralda, el nou vaixell insígnia de la flota de Costa Cruceros, segueix avançant a bon ritme en la drassana Meyer de Turku, Finlàndia, on ja s’ha instal·lat la icònica xemeneia groga amb la inicial “C” en blau, segell distintiu de tots els vaixells de la companyia italiana durant els últims 70 anys.

A més de ser un símbol per a la marca, aquesta característica xemeneia representa una de les principals innovacions tecnològiques del nou vaixell. Costa Smeralda serà el primer creuer comercialitzat a nivell mundial, específicament dedicat al mercat europeu, que es proveirà de combustible tant al port com al mar, de gas natural liquat (GNL), el combustible fòssil més net del món. Això suposarà una revolució mediambiental que contribuirà a la millora de la qualitat de l’aire, ja que el GNL evita gairebé del tot les emissions de partícules i òxid de sofre al mar i al port, i redueix significativament les d’òxids de nitrogen i CO2 .

 Amb un tonatge brut de més de 180.000 tones i més de 2.600 habitacions, Costa Smeralda entrarà en servei a l’octubre de 2019. A més, el lliurament d’un segon vaixell, bessó a Costa Smeralda i que també serà construït per Meyer a la drassana de Turku , està prevista per a 2021. Els dos vaixells formen part del pla d’expansió de flota del Grup Costa, en virtut del qual es lliuraran set naus d’aquí a 2023, amb una inversió total de més de sis mil milions d’euros.

L’estrena del Costa Smeralda està previst per al 21 d’octubre de 2019, amb un creuer vernissatge de 15 dies que partirà des d’Hamburg i finalitzarà a Savona. El 3 de novembre de 2019, en aquesta ciutat italiana, tindrà lloc la cerimònia del baptisme del vaixell. L’endemà, partirà el creuer inaugural de 6 dies que visitarà Barcelona, ​​Marsella i Civitavecchia. El nou vaixell continuarà navegant per la Mediterrània Occidental fins a abril de 2021 operant un itinerari d’una setmana que permetrà descobrir les ciutats de Savona, Marsella, Barcelona, ​​Palma de Mallorca, Civitavecchia i La Spezia.

 Costa Smeralda, concebut com un veritable tribut a Itàlia, oferirà una infinitat d’oportunitats per personalitzar l’experiència de vacances gràcies a la seva extensa oferta de restaurants, entreteniment i oci. Algunes de les places més famoses d’Itàlia han servit d’inspiració per a designar les cobertes i àrees comunes del vaixell, sense oblidar el seu propi nom que fa honor a un dels destinacions turístiques més bells de Sardenya. Costa Smeralda serà un veritable recorregut per Itàlia, des de Palerm (coberta 4) fins a Trieste (coberta 20), amb nombrosos racons on els clients poden gaudir de l’entreteniment i la cultura italiana.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada