EL PORT DE BARCELONA DONA LA BENVINGUDA AL MSC BELLISSIMA

El Port de Barcelona ha donat la benvinguda a MSC Bellissima, el vaixell número 16 en unir-se a la flota global de MSC Cruceros. Aquest és, a més, el primer dels dos vaixells que MSC Cruceros inaugurarà el 2019.

Amb els seus 171.598 tones, MSC Bellissima i el seu vaixell bessó MSC Meraviglia, són els majors vaixells construïts per una companyia amb seu europea. A causa del seu disseny únic i les seves dimensions poc comuns, que permet que pugui maniobrar fàcilment, aquest vaixell podrà atracar en qualsevol dels ports de referència de creuers de tot el món. MSC Bellissima s’ha construït a les drassanes de Chantier’s de l’Atlantique, situats a la localitat francesa de Saint-Nazaire.

En la seva temporada inaugural, MSC Bellissima estarà molt lligat a Barcelona, ​​ja que aquest serà el seu port d’embarcament en aquesta primera temporada i des d’aquí realitzarà sortides setmanals fins a novembre de 2019. A partir d’aquesta data, salparà amb rumb al seu nou destí: Emirats Àrabs, amb creuers setmanals des Dubai. Ja a la primavera de 2020, es desplegarà a Àsia.

MSC Bellissima és el quart dels 17 vaixells que entraran en servei entre 2017 i 2027, seguint el pla d’expansió sense precedents de la companyia. En aquest període de temps, MSC Cruceros veurà augmentat el seu nombre de passatgers en més del triple.

A bord de MSC Bellissima, el passatger podrà gaudir de Carousel Lounge, un teatre dissenyat específicament per acollir els espectacles de Cirque du Soleil at Sea. Aquest espectacular espai acollirà dos espectacles creats en exclusiva per MSC Cruceros: Syma i Varélia. A més, MSC Bellisima incorpora una variada oferta familiar i d’entreteniment per a tots els públics, entre els quals s’inclouen espectaculars piscines per relaxar-se durant el dia, o programes d’oci nocturn. A més, aquest vaixell incorpora 10 tipus diferents de cabines, dissenyades per donar resposta a les necessitats de qualsevol tipus de famílies i passatgers.

A més, aquest vaixell és el primer a incorporar a ZOE, el primer assistent virtual a bord d’un creuer, que s’ha dissenyat per enriquir l’ecosistema MSC for Me. Aquest assistent personal amb reconeixement de veu estarà disponible a totes les cabines i podrà donar resposta a centenars de qüestions sobre el creuer.

COMPROMÍS AMB BARCELONA

Aquesta escala reforça el compromís clau de MSC Cruceros tant amb el Port de Barcelona com amb la pròpia ciutat, que al llarg de l’any donarà la benvinguda a altres vaixells de la companyia. Emiliano González, President de MSC Cruceros Espanya, ha assenyalat que “Barcelona és una de les destinacions més demandades pels clients a causa del gran atractiu de la ciutat, les infraestructures portuàries i les facilitats d’accés per aire, mar i terra” i ha afegit a més que aquesta naviliera té “una relació històrica amb Barcelona des dels seus inicis i així seguirà sent “.

Durant els últims anys, la companyia ha reforçat notablement la seva presència a Barcelona i té com a objectiu seguir fent-ho ja que és un port estratègic per a la seva activitat a la Mediterrània.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada