CROISIEUROPE LLANÇA LES SEVES FLUVIALS ESPECIALS PER AL PONT DE DESEMBRE

CroisiEurope, la major companyia de creuers fluvials d’Europa, llança les seves sortides especials per al Pont de Desembre per als seus clients espanyols millorant els seus itineraris ampliant les destinacions europeus en què la màgia dels mercats de Nadal és protagonista i captiva als seus visitants amb les seves adorns, llums, música i artesania; creuers fluvials de 4 o 5 dies de durada visitant destinacions amb encant que mostren les seves tradicions culturals i gastronòmiques de manera extraordinària en aquesta època de l’any tan especial.

La companyia augmenta el nombre de places en els seus fluvials d’hivern amb més de 400 places en la seva sortida de Cap d’Any al Duero i més de 500 places ofertades a les sortides de mercats de Nadal. Els Creuers inclouen pensió completa amb una refinada cuina francesa i begudes incloses, així com wifi gratuït a bord en les seves sortides garantides en espanyol:

  • Pont de desembre en els mercats de Nadal del Danubi, creuer de 5 o 4 dies de durada en un vaixell de 5 àncores visitant Viena i Budapest, un creuer pel cor de les grans capitals del Danubi. L’oportunitat de passejar per les places més belles de Viena i pels seus encantadors mercats nadalencs, on l’agradable olor a galetes nadalenques i a ponx calent li submergirà en un ambient festiu i amistós; i visitar els mercats nadalencs de Budapest, on la màgia de l’artesania local i les delícies culinàries no deixaran indiferent a ningú.
  • Pont de Desembre a Mercats de Nadal al Rin, Alsàcia i Selva Negra, creuer de 4 dies de durada visitant Estrasburg, Vieux Brisach, Colmar i Friburg. Un fascinant creuer pel Rin amb el qual descobrir la Selva Negra, coneguda com a terra de tradicions i els mercats nadalencs il·luminen les seves acolorides façanes, i passejant pels senders formats per cases de camp, inundats d’olors tan desitjables com el vi calent o pa de gingebre, amb excursions incloses als mercats de Nadal d’Estrasburg, Colmar i Friburg.
  • Creuer fluvial per Andalusia, creuer de 4 dies de durada en un vaixell de categoria 5 àncores visitant Sevilla, Cadis i el Port de Santa Maria. Un viatge al cor d’Andalusia entre tradicions, història i gastronomia, visitant els llocs més emblemàtics d’aquesta regió.

CroisiEurope amplia i millora els seus itineraris ajustant-se als gustos dels clients, aposta també per la innovació dels seus nous vaixells dotats de la més nova tecnologia per assegurar la comoditat i seguretat dels seus clients en les seves diferents itineraris, i es compromet a més amb el medi ambient amb moltes accions com limitar el consum de carburant durant la navegació en els seus creuers, entre d’altres.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada